ЛЕТЕН СПОРТЕН ЛАГЕР НА БАДМИНТОН КЛУБ РАКЕТ СПИЙД В ПРИМОРСКО ММЦ 2024!

ЛЕТЕН СПОРТЕН ЛАГЕР НА БАДМИНТОН КЛУБ РАКЕТ СПИЙД В ПРИМОРСКО ММЦ 2024!

В периода 9-15 Юли 2024 г. се проведе Летния спортен лагер на Бадминтон клуб Ракет Спийд в Приморско ММЦ хотел Хелиос / Primorsko MMC hotel Helios

  • Общо 23-ма състезатели от всички ДЮШ на клуба в София, Челопечене, Елин Пелин и Горна Малина взеха участие в тазгодишния лагер!
  • Незабравимите морски емоции, прекрасните моменти и новите приятелства бяха неизменна част от спортния лагер на БК Ракет Спийд! 
  • Предоставените ни условия от базата в Приморско ММЦ, Хелиос и уникалната атмосфера създадена за провеждане на истински спортен лагер, помогна за успешно изпълнената ни програма и поставени цели! Благорение на треньорския екип на клуба, всички наши състезатели успяха да вземат максимално много от този лагер и да подобрят своите физически качества и социални умения!

 „Скъпи родители и членове, 
Искам да благодаря от сърце за участието на вашите деца и наши състезатели в Летния спортен лагер на БК Ракет Спийд 2024 г. в Приморско ММЦ хотел Хелиос! Изключително щастлив съм, че избрахме именно тази база за тазгодишния ни лагер. Професионалният и грижовен екип на базата, условията като МТО, леглова част, храна, транспорт, медицински център и т.н., направиха нашият лагер незабравим и изпълнен с прекрасни моменти и емоции! Смело мога да заява, че срещаме верен и дългосрочен партньор в тяхно лице за следващи съвместни мероприятия и инициативи! Благодаря на треньорския ми екип в лицето на Милен и Анжела, които се справиха със всички предизвикатества прекрасно и без които този лагер нямаше да бъде толкова специален и високите очаквания нямаше да бъдат не само покрити, но и надскочени! Нашият екип беше неизменно до децата във всеки един момент през тези 7 дни и заедно доказахме, че има как да бъде осъществен спортен лагер с приобщаваща цел и с включване на вас родителите като наблюдатели на целия процес. Вярвам, че този лагер ще помогне на състезателите ни от тук нататък не само в корта, но и в техния живот като запечата в тях ценен житейски опит съпроводен с истински приятелства. Вдъхновяващо бе за мен да видя промяната във всяко едно дете в позитивна насока в тези 7 дни. В първият ни ден им пожелах да изживеят напълно всеки един момент от този лагер с възможно най-малко ползване на телефоните и разсейване на вниманието. Приятно съм изненадан от всички деца и от комуникацията, която успяхме да осъществим с тях и която те осъществиха помежду си. Сигурен, че си взимат с пълни шепи от този лагер и знам, че са по-сплотени и по-обединени от всякога! А не е ли това най-важното? Да, спорта ни учи на дисциплината, воля и непримиримост в постигането на високи спортни резултати на всяка цена без да се отказваме от целта. Спортът обаче има и друга страна в която ние вярваме. Той може да бъде и инструмент за обединяване и сплотяване. Именно, когато това стане ние се стремим към същите високи резултати, но този път заедно минавайки през всички трудности обединени и силни като общност, учейки се от всички победи и загуби по пътя. Помагаме си и си подаваме ръка, съпричастни сме един към друг, говорим си за проблемите, радваме се на успехите си и се подкрепяме взаимно, даваме пример на всички около нас и разчитаме един на друг. В спорта е като в живота и този лагер ни научи, че когато сме заедно и споделяме всички тези общи ценности тогава не целта е цел а Пътят! Този лагер беше един нов и незабравим път, който извървявахме всички заедно.“
Гергин Ангелов, Председател на БК Ракет Спийд