Любители

Любители

Индивидуални тренировки

 Бадминтон клуб Ракет Спийд предлага индивидуални тренировки за любители. Всяка тренировка е с продължителност от 1 час и се провежда в удобен ден и час за треньора и трениращия.
Преди стартиране на тренировките се изготвя предварителен график за седмицата или месеца и се поставят целите, които са важни за трениращия. Независимо от това дали бадминтона е форма за разтоварване, смъкване на излишните килограми или подготовка за участие на веригата любителски турнири на клуба , тренировките ще бъдат съобразени с поставените от клиента цели.

Индивидуалните тренировки се провеждат в град София, спортна зала Файрбол. Намира се на Цариградско шосе, Биц изот корпус 4.

За записване

Форма за записване

Ползи

Пет ползи от бадминтонът за здравето ни

  1.  Играчите горят голям обем от калории.
  2. Спортът е здраве, а с тренировките по бадминтон, винаги ще поддържане организма си здрав.
  3. Бадминтонът ви държи в добра кондиция, учите се да бъдете съсредоточени и ловки.
  4. Чрез тренировките по бадминтон вие придобивате ловкост, гъвкавост, мобилност, както и мускулна сила
  5. Бадминтонът се използва за разтоварване и изграждане на нови социални контакти. Чрез тренировките в клуб „Ракет Спийд“ ще движите по правилен начин всеки мускул от тялото си. Децата, играещи бадминтон засилват координацията между ръцете си, подобряват зрението и баланса си, стават по-пъргави и бързи. С тренировките в Бадминтон клуб „Ракет Спийд“, играта ще се превърне в удоволствие, а разтоварващия й ефект е ще Ви отпусне и зареди с позитивизъм.

Проучванията показват, че хората, играещи редовно бадминтон са много по-здрави, спокойни и щастливи. Интензивността на спорта Ви помага за поддържането на добра форма, което прави бадминтонът особено полезен, ако искате да постигнете резултати без излишно натоварване. Тези пет причини доказват здравословния ефект на бадминтона при малки и големи.

Обичате ли да се забавляватe докато поддържате добра  форма? Тогава Бадминтон клуб „Ракет Спийд“ е  перфектното място за финал на тежкия ден! Ако не харесвате нито едно от тези, елате все пак, може да ви изненадаме!

Ако все още не сте убедени (вероятно сте), подгответе се…

Ние се грижим за всеки трениращ индивидуално. В клуба ни, членове са  хора играли в професионален план, както и играчи, които никога преди не са държали ракета! На състезателно ниво мъжки, женски и смесени отбори представят клуба в спортни турнири в цяла България.

Любители

Social badminton

Social Badminton дава възможност на всички любители на бадминтона в София да станат част от групата и да срещнат нови хора, с които да поиграят свободно бадминтон и да се разтоварят след дългия работен ден. Бадминтом клуб „Ракет Спийд“ дава  възможност за всички желаещи да тренират, да получат първоначален инструктаж от професионален треньор на клуба за основните неща в бадминтона и правилата на играта. Организираната група за свободна игра на любители (social badminton) се провежда всеки вторник и четвъртък в залата на клуба в град София, кв. Гео Милев, ул. 101-ва (срещу sky city) след предварително записване.

За записване

Форма за записване