История

predsedatel
За нас

История

Бадминтон клуб Ракет Спийд е създаден през 2018 г. като сдружение с нестопанска цел в град София и е лицензиран клуб към Министерството на младежта и спорта и член на Българска федерация бадминтон. Клуба има и регистриран клон в община Елин Пелин и в община Горна Малина и успешно развива детско-юношеския спорт на територията на 3 общини в Софийска област.
Основната цел на Бадминтон клуб Ракет Спийд е развитие на масовия спорт и спорта за високи постижения, най-вече сред децата и подрастващите.

Клубът постига целите си посредством различни дейности:

  • град София – мултифункционална спортна зала „Спорт Олимпик“
  • община Елин Пелин – с. Равно поле, в салона на ОУ „Христо Ботев“
  • община Горна Малина – спортен комплекс “Горна Малина“
  • кв. Челопечене – спортен център “ Челопечене“

Ако сте начинаещи в бадминтона, имате желание да усъвършенствате уменията си, или просто искате да разпуснете след тежък работен ден – заповядайте в Бадминтон клуб „Ракет Спийд“, за да се обучавате с квалифициран треньор по бадминтон!

Тренировките ни са подходящи за хора от всякаква възраст.

Спортните зали са модерно оборудвани с климатична система, която осигурява постоянна температура през цялата година. През зимата е топло, а през лятото – прохладно, за да не почувствате какъвто и да е дискомфорт по време на тренировките. Залите ни разполагат със съблекални.

Имате желание да спортувате и харесвате динамичните спортове, заповядайте при нас да поиграем бадминтон. Няма значение, дали сте любител, начинаещ или състезател. Хващате ракета за първи път, не се притеснявайте – с помощта  ни, много бързо ще се научите да играете, при това на едно отлично ниво.

Бадминтонът е подходящ за деца на всякаква възраст, защото развива качества като бързина, издръжливост и концентрация. С динамиката си , бадминтонът е подходящ за отпускане и разтоварване.

Предлагаме групови тренировки за деца и възрастни, продължителността на едно занимание обикновено е с продължителност 1 астрономически час. Тренировките се провеждат в удобно за вас време, за да се чувствате комфортно след всяка среща на корта.

За записване

Форма за записване