Бадминтон клуб Ракет Спийд получи Специална награда за популяризиране на спорта Бадминтон в община Елин Пелин

Бадминтон клуб Ракет Спийд получи Специална награда за популяризиране на спорта Бадминтон в община Елин Пелин

На 26 януари 2023 г. от 14:30 ч. в общинската спортна зала „Инж. Янко Янков“ се състоя традиционната церемония по връчването на наградите в класацията „Спортист на годината на Община Елин Пелин“ за 2022 година.

➡️ Официалната церемония започна с представяне на всички номинирани в ежегодната класация на най-добрите млади спортисти в общината – 19 индивидуални състезатели и 9 спортни отбора.

🟥⬛ Номинирана от Бадминтон клуб Ракет за Спортист на годината на Община Елин Пелин в категория индивидуални спортове беше Мария-Магдалена Василева.

Маги тренира бадминтон по-малко от година и вече успя да се класира сред най-добрите спортисти на общината!

🟥⬛ Бадминтон клуб Ракет Спийд регистрира клон в община Елин Пелин през 2022 г. и развива в голям мащаб масовия спорт в общината и спорта Бадминтон. Елин Пелин се превърна в един от основните центрове и локации на Бадминтон клуб Ракет Спийд със състезатели във всички възрастови групи и благодарение на това бадминтона става все по-популярен спорт в общината.

🏆 Бадминтон клуб Ракет Спийд получи Специална награда за популяризиране на спорта Бадминтон в община Елин Пелин 🏆

🏆 Проф. Лозан Митев – председател на Общото събрание на Национална спортна академия и директор на Национална олимпийска академия връчи наградата лично на Гергин Ангелов – председател на Бадминтон клуб Ракет Спийд и на номинираната състезателка на клуба Мария-Магдалена Василева!

🏆 Бадминтон клуб Ракет Спийд получи поздравления специално от кмета на община Елин Пелин г-н Ивайло Симеонов за големия принос на клуба към развитието на детско-юношеския спорт в общината!

🟥⬛ Благодарности към община Елин Пелин и г-н Ивайло Симеонов за подкрепата и съдействието и поздравления за страхотно организираната церемония по връчването на наградите в класацията „Спортист на годината на Община Елин Пелин“ за 2022 година.

Получете повече съобщения за Бадминтон клуб Ракет Спийд

Можете да добавите бутон в Messenger към публикацията си, за да получите повече съобщения за Бадминтон клуб Ракет Спийд.