БРОНЗОВ МЕДАЛ И ОТЛИЧНО ПРЕДСТАВЯНЕ ЗА ТОП СЪСТЕЗАТЕЛЯ НА БАДМИНТОН КЛУБ РАКЕТ СПИЙД НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ТУРНИР В АФРИКА, КАМЕРУН!

БРОНЗОВ МЕДАЛ И ОТЛИЧНО ПРЕДСТАВЯНЕ ЗА ТОП СЪСТЕЗАТЕЛЯ НА БАДМИНТОН КЛУБ РАКЕТ СПИЙД НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ТУРНИР В АФРИКА, КАМЕРУН!

Топ състезателят на Бадминтон клуб Ракет Спийд – Димитър Янакиев завърши с крайно класиране 3️⃣ място и бронзов медал🥉на международния турнир в Африка 🏸🇨🇲 Камерун 🇨🇲 Cameroon International 2023, който се проведе от 24 до 27 Август! Турнирът в Африка е част от олимпийската квалификация за 🇫🇷 Париж 2024 #RaceToParis#Paris2024

🇨🇲 Камерун 🇨🇲 Cameroon International 2023

➡️ Крайно класиране мъже единично:

🥇Markus Barth (NOR) 🇧🇻

🥈Somi Romdhani (UAE) 🇦🇪

🥉Dimitar Yanakiev (BUL) 🇧🇬

🥉Aashinsa Herath (SRI) 🇱🇰

Нашият състезател се представи отлично в 🇨🇲 Камерун и въпреки всички трудности и препятствия през които премина в Африка, той показа изключителен шампионски характер, борбеност и воля! Бронзовото отличие на Димитър Янакиев🥉и постижението му в Африка са повод за гордост в нашия клуб и пример за истински спортист и шампион с голям дух и амбиция за победи на корта, които е готов да покаже във всяка една точка на света! 🇧🇬🔝💯💥🏸

🔴⚫ Благодарности на всички верни фенове и почитатели на Бадминтон клуб Ракет Спийд, които не спряха да подкрепят нашия състезател през целия турнир в Камерун!

Благодарности и на Българска Федерация Бадминтон!