ДАНИЕЛ НИКОЛОВ се включи в тренировките на детско-юношеската школа на клуба с групите от София и Елин Пелин като помощник треньор!

ДАНИЕЛ НИКОЛОВ се включи в тренировките на детско-юношеската школа на клуба с групите от София и Елин Пелин като помощник треньор!

Топ състезателят на Бадминтон клуб Ракет Спийд ➡️ ДАНИЕЛ НИКОЛОВ се включи в тренировките на детско-юношеската школа на клуба с групите от София и Елин Пелин като помощник треньор!

🟥⬛ Председателят на Бадминтон клуб Ракет Спийд ➡️ ГЕРГИН АНГЕЛОВ представи Дани пред всички деца от групите на клуба в София и Елин Пелин и ги запозна с големите успехи, които той е постигнал на национално и международно ниво като шампион на България!

🟥⬛ Дани запозна младите състезатели на Ракет Спийд с някои тънкости и елементи от играта на световно ниво и ги научи на много важни неща като техника и движение в корта! Децата свикнаха моментално с него и бяха възхитени да се запознаят лично с техния нов съотборник, а именно най-добрия състезател на България!

🟥⬛ Примера, който топ състезателят на Бадминтон клуб Ракет Спийд ➡️ ДАНИЕЛ НИКОЛОВ дава на всички деца от всички възрастови групи на клуба е безценен! Факта, че младите състезатели са в един отбор с Дани ги мотивира максимално и ги кара да очакват следващата тренировка и среща с него с огромно нетърпение!

🟥⬛ Всички деца подкрепят Дани с цялото си сърце по пътя към сбъдването на неговата мечта, която е и мечта за целия клуб – класиране за Олимпиадата в Париж през 2024 г. 🇧🇬🏆🥇🏸