ДАНИЕЛ НИКОЛОВ ТРОЕН ШАМПИОН НА БЪЛГАРИЯ! ТРИ ТИТЛИ ЗА БАДМИНТОН КЛУБ РАКЕТ СПИЙД ОТ ДЪРЖАВНИЯ ЛИЧЕН ШАМПИОНАТ ЗА МЪЖЕ И ЖЕНИ!

ДАНИЕЛ НИКОЛОВ ТРОЕН ШАМПИОН НА БЪЛГАРИЯ! ТРИ ТИТЛИ ЗА БАДМИНТОН КЛУБ РАКЕТ СПИЙД ОТ ДЪРЖАВНИЯ ЛИЧЕН ШАМПИОНАТ ЗА МЪЖЕ И ЖЕНИ!

ДАНИЕЛ НИКОЛОВ ТРОЕН ШАМПИОН НА БЪЛГАРИЯ 🏆🏆🏆 ТРИ ТИТЛИ ЗА БАДМИНТОН КЛУБ РАКЕТ СПИЙД 🟥⬛

🟥⬛ Топ състезателят на Бадминтон клуб Ракет Спийд – ДАНИЕЛ НИКОЛОВ спечели безапелационно и трите си финала на Държавния личен шампионат за мъже и жени в Бадминтон зала Европа, град София и доминира като стана един от малкото в историята на бадминтона в България при мъжете – АБСОЛЮТЕН ТРОЕН ШАМПИОН!

🏆На мъже единично ДАНИЕЛ победи с 2:0 гейма Иван Русев от БК Виктори и спечели първата титла за Бадминтон клуб Ракет Спийд на мъже единично! 🟥⬛

🏆 На двойки мъже ДАНИЕЛ заедно с партньора си Пейо Бойчинов от БК Хасково победиха с 2:0 гейма Стилиян Макараски и Мартин Хлебарски от БК Виктори и спечели втората титла за Бадминтон клуб Ракет Спийд на мъже двойка! 🟥⬛

🏆 На смесени двойки ДАНИЕЛ заедно с партньорката си – европейската шампионка Стефани Стоева от БК Пазарджик победиха с 2:0 гейма Стилиян Макараски и Диана Макарска от БК Виктори и спечели третата титла за Бадминтон клуб Ракет Спийд 🟥⬛

🏆🏆🏆 Благодарение на страхотната и гениална игра на нашия голям шампион и неговите големи победи ➡️

БАДМИНТОН КЛУБ РАКЕТ СПИЙД е клуба в България с най-много титли от Държавния личен шампионат за мъже и жени за 2023 година – 3️⃣ на брой 🏆🏆🏆 и е на първо място по титли заедно с БК Пазарджик, които също имат спечелени три първи места благодарение на Стефани Стоева и Габриела Стоева!

🟥⬛ Исторически успех за Бадминтон клуб Ракет Спийд и седмица изпълнена с много емоции и победи! Благодарности към всички участници на Държавния личен шампионат за мъже и жени и най-вече на страхотната агитка от деца, родители и любители от клуба, които не спряха да подкрепят нашия голям шампион ДАНИЕЛ НИКОЛОВ и всички състезатели на клуба от първия до последния ден на шампионата!