Гергин Ангелов, който е председател и основател на Бадминтон клуб Ракет Спийд се снима със собствения си портрет, който е разположен в парк ,,Гео Милев“ и е част фотографската изложба на Будителите, които живеят сред нас 2022!

Гергин Ангелов, който е председател и основател на Бадминтон клуб Ракет Спийд се снима със собствения си портрет, който е разположен в парк ,,Гео Милев“ и е част фотографската изложба на Будителите, които живеят сред нас 2022!

Гергин Ангелов, който е председател и основател на Бадминтон клуб Ракет Спийд се снима със собствения си портрет, който е разположен в парк ,,Гео Милев“ и е част фотографската изложба на Будителите, които живеят сред нас 2022! Ето какво написа Гергин Ангелов след този голям успех за него и за Бадминтон клуб Ракет Спийд:

Днес се снимах с моя портет, който е част от фотографската изложба Будителите, които живеят сред нас 2022! Снимката ми е разположена в парк ,,Гео Милев“ на голям винил, който прави впечатление на всички минаващи от там граждани! Хората се спират и четат за мен. Познати и приятели се снимат с моя портет и ми пращат снимки.. Изключително горд съм че стигнах до тук! Помня времето когато започвах да играя бадминтон… Времето когато бях национален състезател и шампион на България, контузията която претърпях и ме изкара от състезателната ми кариера и всички трудни времена през които преминах в спорта и се връщах все по-силен и по-мъдър! Винаги нещо ме връщаше и нещо в мен не ми позволяваше да спра, каквото и да ставаше…. 20 години по-късно след като хванах ракетата за първи път и направих първите си крачки в бадминтона… аз създадох един от най-големите и перспективни клубове в България, който го разположих на територията на 3 общини с над 100 трениращи деца, любители, състезатели, хора със специални потребности и страхотен екип от треньори! Успях да създам и Българска Федерация Пикълбол и да поставя основите и на този спорт в България! Създадох и ръководя всичко това с много любов, смелост и неуморима воля и труд! За последната година нямам нито един почивен ден и се чувствам страхотно, защото всичко това е моя живот, а успеха е моето призвание! Днес разбрах, че всичко което правя има смисъл и този портет е моята награда! Да бъда сред десетимата будители на район Слатина и сред толкова успели и признати личности с принос към обществото и да бъда будител в очите на стотици хора, които вярват в мен е огромна чест и гордост за мен! Това да бъда там се дължи на доверието и признанието от хората, които ме номинираха, а именно моите състезатели, родителите им и всички хора които са част от моя клуб и от това което правя! Това е знак, че съм на прав път като амбициозен предприемач и визионер и това е голям успех за мен, но е и началото на всичко което предстои! Няма да спра, защото винаги искам повече и съм готов за всички нови върхове, които следва да покоря!