Гергин Ангелов председател и основател на Бадминтон клуб Ракет Спийд награди кмета на село Равно поле г-н Григор Господинов

Гергин Ангелов председател и основател на Бадминтон клуб Ракет Спийд награди кмета на село Равно поле г-н Григор Господинов

Гергин Ангелов председател и основател на Бадминтон клуб Ракет Спийд награди кмета на село Равно поле г-н Григор Господинов със специално изработен плакет в знак на благодарност и признателност за подкрепата и съдействието, които клуба среща в негово лице!

👉 „Детско-юношеската школа на Бадминтон клуб Ракет Спийд в община Елин Пелин се радва на големи успехи във всички възрастови групи. Нашият най-изявен състезател е Димитър Янакиев, който е на девето място в Европа на мъже единично и топ 150 в световната ранглистата с шансова за квота за Олимпийските игри в Париж 2024! Младите ни таланти във всички възрастови групи взимат личен пример от нашия топ състезател, който с успехите си на световно ниво им демонстрира, че няма невъзможни неща в спорта и в живота, ако си достатъчно отдаден и трудолюбив. Именно заради това нашите състезатели са мотивирани и вдъхновени да полагат всекидневни усилия в нашата база в село Равно поле! Всички тези големи успехи, които постигаме на национално и световно ниво нямаше да бъдат факт, ако ние не разполагахме с условията за подготовка с които разполагаме днес, благодарение на вашата подкрепа като кмет на село Равно поле. Базата ни в село Равно поле е повече от зала на клуба, тя е наш дом и работилница за шампиони!“ С тези думи председателя на Бадминтон клуб Ракет Спийд – Гергин Ангелов изрази голямата си признателност към кмета на село Равно поле г-н Григор Господинов, като го награди от името на целия клуб с плакет във формата на „перо за бадминтон“.

🏅Церемонията по награждаване се проведе по време на тренировъчните занимания на детско-юношеската школа в село Равно поле. На събитието присъства и топ състезателя на клуба – Димитър Янакиев, който беше специално поздравен за високите си спортни постижения от кмета на село Равно поле г-н Григор Господинов.

✅ Бадминтон клуб Ракет Спийд провежда целогодишни тренировъчни занимания на детско-юношеската школа на клуба в община Елин Пелин, село Равно поле в салона на ОУ „Христо Ботев“, благодарение на подкрепата на кмета на община Елин Пелин г-н Ивайло Симеонов и кмета на село Равно поле г-н Григор Господинов.