Групата за деца и младежи със синдром на Даун и други интелектуални затруднения на Бадминтон клуб Ракет Спийд

Групата за деца и младежи със синдром на Даун и други интелектуални затруднения на Бадминтон клуб Ракет Спийд

🏸

Адаптиран Бадминтон

🏸

постига изключителни успехи!

Групата за деца и младежи със синдром на Даун и други интелектуални затруднения на Бадминтон клуб Ракет Спийд🏸 Адаптиран Бадминтон🏸постига изключителни успехи!

🟥⬛Всички участници в групата показват прогрес на корта, благодарение на целогодишните и целенасочени учебно-тренировъчни занимания, провеждани от нашите треньори и специалисти в работата с деца със специални потребности!

🟥⬛ Групата за деца и младежи със синдром на Даун и други интелектуални затруднения 🏸 Адаптиран Бадминтон 🏸 нараства всеки месец и показва голямо развитие и постоянство на всички участници! Освен базовите упражнения за координация и баланс, участниците подобряват техническите елементи в играта и работата с ракета и перо, като много от тях дори успяват да разиграват по между си и да изпълняват добри начални удари!

✅ Без съмнение развитието и популяризирането на тази дейност със силна социална значимост е голяма гордост и успех за нашият клуб! Продължаваме с пълни сили да работим за още по-големи резулати в спорта на нашите редовни участници и приветстваме нови деца и младежи със синдром на Даун и други интелектуални затруднения от цяла София да се включат в нашата група

🏆🏸 Адаптиран Бадминтон 🏸🏆