Коледно парти и Коледен турнир на Бадминтон клуб Ракет Спийд!

Коледно парти и Коледен турнир на Бадминтон клуб Ракет Спийд!

На 03.12.2022 г. се проведе Коледното парти на Бадминтон клуб Ракет Спийд на което бяха поканени състезатели, любители, родителите и треньори на клуба!
Председателят на Ракет Спийд – Гергин Ангелов награди със специално изработени плакети част от участниците в партито за техните изключителни успехи през годината и постиженията им като състезатели, треньори и любители в клуба!
На 04.12.2022 г. се проведе Коледния турнир на Бадминтон клуб Ракет Спийд за любители, който беше последния турнир за 2022 год. от веригата турнир за любители на Бадминтон клуб Ракет Спийд! По време на турнира част от участниците участваха и в специална томбола с подаръци в която всеки получи подарък!
На Коледния турнир на Ракет Спийд за любители участваха 25 състезателя в дисциплините мъже и жени единично и смесени двойки! Всички резултати от турнира, както и крайното класиране са публикувани на този линк – https://www.tournamentsoftware.com/sport/events.aspx?id=78643a6d-d0c0-4907-b015-700ea57353eb
Бадминтон клуб Ракет Спийд благодари на всички участници в Коледното парти и на Коледния турнир за този страхотен уикенд изпълнен със страхотни емоции и незабравими моменти!