На 17-18 Юни 2023 г. се проведе Вътрешен турнир на Бадминтон клуб Ракет Спийд в залата на клуба в с. Равно поле за всички наши състезатели!

На 17-18 Юни 2023 г. се проведе Вътрешен турнир на Бадминтон клуб Ракет Спийд в залата на клуба в с. Равно поле за всички наши състезатели!

На 17-18 Юни 2023 г. се проведе Вътрешен турнир на Бадминтон клуб Ракет Спийд в залата на клуба в с. Равно поле за всички наши състезатели във 4️⃣ възрастови групи! Турнирът се проведе под мотото на социалната ни кампания „БЪДИ ЗА ПРИМЕР В СПОРТА“ 🟥⬛#RacketSpeedRespectChallenge

🟥⬛ Близо 7️⃣0️⃣ наши състезатели от детско-юношеската ни школа в София, община Елин Пелин, Челопечене и Горна Малина взеха участие във вътрешния ни турнир! Бяха поканени и състезатели от клубовете на Дупница, Самоков и Пазарджик, които също взеха участие на нашият турнир.

🟥⬛ Турнирът се проведе в рамките на двата дни, като на 17 Юни се изиграха всички мачове във възрастови групи: момчета и момичета под 11 и под 13 години единично. На 18 Юни се изиграха всички мачове във възрастови групи: юноши и девойки под 15 и под 19 години и любители. Всички резултати от мачовете и крайното класиране от турнира са публикувани на този линк ⤵️https://www.tournamentsoftware.com/sport/events.aspx…

🚩 На 17 Юни вътрешния турнир беше официално открит от председателя на Бадминтон клуб Ракет Спийд – Гергин Ангелов, който приветства всички състезатели с вдъхновяваща реч за спорта, клуба, успехите и представи нашият топ състезател Димитър Янакиев, който също присъства през целият турнир!

🥇🥈🥉Награждаването извърши топ състезателят на Бадминтон клуб Ракет Спийд – Димитър Янакиев, който е в момента първа ракета на България на мъже единично, топ 200 в световната ранглиста и с квота за Европейските игри!

Нашият топ състезател награди младите ни таланти и всички първенци от Вътрешния ни турнир и им пожела никога да не се отказват и винаги да следват мечтите си, защото някой ден и те могат да станат големи спортисти и топ състезатели също като него!

#RacketSpeedRespectChallenge