Петима състезатели на Бадминтон клуб Ракет Спийд взеха участие на Държавния личен шампионат под 11 години в Свиленград 26-28 Май 2023 г.!

Петима състезатели на Бадминтон клуб Ракет Спийд взеха участие на Държавния личен шампионат под 11 години в Свиленград 26-28 Май 2023 г.!

Петима състезатели на Бадминтон клуб Ракет Спийд взеха участие на Държавния личен шампионат под 11 години в Свиленград 26-28 Май 2023 г.! 🇧🇬🟥⬛🏸🏆

🟥⬛ Най-малките състезатели на Бадминтон клуб Ракет Спийд във възрастова група под 11 год. участваха във всички дисциплини на шампионата и завършиха със следното крайно класиране:

🏸 Стефан Койчинов загуби в първи кръг основна схема на единично, двойки и смесени двойки и се класира на 17/32 място и на трите дисциплини. Стефан Койчинов участва на двойки с партньор от Пазарджик и на смесени двойки с партньорка от Дупница!

🏸 Иван Дончев загуби в първи кръг основна схема на единично и се класира на 17/32 място. На двойки момчета заедно с партньора си Владислав Николов успяха да победят в първия кръг и загубиха на 1/8 финал. Двамата се класираха на 9/16 място. Същия резултат Дончев постигна и на смесени двойки с партньорката си Йоанна Георгиева 9/16 място!

🏸 Владислав Георгиев загуби в първи кръг основна схема на единично и смесени двойки с партньорката си Цвети Цанова и завърши с крайно класиране 17/32 място на двете дисциплини. На двойки момчета 9/16 място с Иван Дончев.

🏸 Йоанна Георгиева спечели първи кръг в основна схема и загуби на 1/8 финал. Същия резултат постигна и на смесени двойки с Иван Дончев. На двойки момичета заедно с партньорката си Цвети Цанова загубиха също на 1/8 финал. Йоанна Георгиева завърши на 9/16 място и на трите дисциплини!

🏸 Цвети Цанова записа победа в квалификациите на момичета единично и се класира в основна схема, където загуби в първи кръг и се класира на 17/32 място. Същото класиране направи и на смесени двойки заедно с Владислав Георгиев. На двойки момичета заедно с Йоанна Георгиева успя да завърши на 9/16 място!

🟥⬛ Поздравления на нашите малки перспективни състезатели, които взеха участие на държавния шампионат под 11 год. 🇧🇬🏸🏆 Предстоят много упорити тренировки, които ще доведат до повече победи на следващите шампионати!