Председателят и основател на Бадминтон клуб Ракет Спийд – Гергин Ангелов представи социалната кампания на клуба „Бъди за пример в спорта“

Председателят и основател на Бадминтон клуб Ракет Спийд – Гергин Ангелов представи социалната кампания на клуба „Бъди за пример в спорта“

Председателят и основател на Бадминтон клуб Ракет Спийд – Гергин Ангелов заедно с топ състезателите на клуба – Даниел Николов и Димитър Янакиев представиха кампанията „Бъди за пример в спорта“ #RacketSpeedRespectChallenge в два от центровете и детско-юношески школи на клуба и пред повече от 6️⃣0️⃣ наши състезатели в различни възрастови групи!

🟥⬛ Дани и Дими, които са нашите топ състезатели и големи шампиони, както и първа и втора ракета на България при мъжете, демонстрираха бадминтон на най- високо ниво пред младите си съотборници от детско-юношеската школи на клуба в Горна Малина и Челоченече!

🟥⬛ Освен демонстрацията на високо ниво от която младите състезатели на клуба бяха възхитени, Дани и Дими разказаха на децата и за спортсменството в спорта и уважението, което винаги са показвали към всичките си противниците на корта. Именно това е една от причини днес те да бъдат топ 200 в световната ранглиста на мъже единично с множество национални и международни успехи!

🟥⬛ Най-вдъхновяваща част от събитието и в двата центъра и школи на клуба беше момента в който децата осъзнаха, че няма невъзможни неща и че някой ден могат да стигнат нивото на своите съотборници – Даниел Николов и Димитър Янакиев и да бъдат големи шампиони също като тях!

🟥⬛ Кампанията „Бъди за пример в спорта“ следва да бъде представена в още два от центровете и детско-юношески школи на клуба в София и община Елин Пелин за да бъде видима и да вдъхнови всички млади състезатели на клуба от всички 4️⃣ населени места и 3️⃣ общини, в които Бадминтон клуб Ракет Спийд развива масовия спорт и спорта за високи постижения!

Престоят и поредица от социални събития по темата и множество инициативи!

🔺 Отдадени сме на това агресията да НЕ остане незабелязана и я побеждаваме чрез съпричастност, подкрепа и добър пример в спорта от авторитетни фигури, каквито безспорно могат да бъдат нашите треньори и успели професионални атлети. 🏸🤝

#RacketSpeed#RacketSpeedRespectChallenge#PlayHardPlayFair#СтопНаХейта