Шестима състезатели на Бадминтон клуб Ракет Спийд взеха участие в Държавен личен шампионат за юноши и девойки под 15 год. на 21-23 Април в гр. Първомай!

Шестима състезатели на Бадминтон клуб Ракет Спийд взеха участие в Държавен личен шампионат за юноши и девойки под 15 год. на 21-23 Април в гр. Първомай!

Шестима състезатели на Бадминтон клуб Ракет Спийд взеха участие в Държавен личен шампионат за юноши и девойки под 15 год. на 21-23 Април в гр. Първомай 🇧🇬🏆

🟥⬛ Състезателите на клуба във възрастова група юноши и девойки под 15 години участваха на единично, двойки и смесени двойки и завършиха с добро крайно класиране, въпреки краткото време от което се състезават!

🏸 Александър Недков успя да спечели два мача в квалификациите и се класира в основна схема на юноши единично, където загуби на 1/16 финал след оспорван мач срещу състезател от Русе.

🏸 Мартин Сестримски не успя да премине квалификациите на единично и смесени двойки, а на двойки загуби в първи кръг в основна схема заедно с Александър Недков.

🏸 Денис Стойчев спечели първи кръг в квалификациите на единично след оспорван мач и загуби във втория кръг.

На двойки заедно с Никола Димитров загубиха на 1/8 финал и завършиха на 9/16 място.

🏸 Никола Димитров загуби първи кръг на единично в квалификациите и на 1/8 финал с Денис Стойчев.

🏸 Теодора Даскалова загуби в първи кръг на квалификациите на единично и двойки и на 1/16 финал на двойки девойки заедно с Ния Славова.

🏸 Ния Славова достигна до основна схема на смесени двойки заедно с Александър Недков, след като спечелиха 2 кръга в квалификациите и загубиха на 1/16 финал. На двойки девойки Ния загуби на 1/16 финал с Теодора Даскалова, както и на единично девойки.

🟥⬛ Браво на нашите състезатели във възрастова група под 15 год.! Добро класиране и представяне на Държавния личен шампионат за юноши и девойки под 15 год. за 2023 г. въпреки краткото време от което всички се състезават. За повечето от тях това беше първо държавно първенство! 🇧🇬

Подготовката за юноши и девойки под 15 год. продължава с пълни сили за предстоящите национални турнир на Бадминтон клуб Ракет Спийд през годината и Държавното отборно първенство под 15 год. през есента. 🏆🇧🇬🟥⬛