Специална награда от националния конкурс на Държавна агенция за закрила на детето на Мария-Магдалена, която е състезателка на Бадминтон клуб Ракет Спийд!

Специална награда от националния конкурс на Държавна агенция за закрила на детето на Мария-Магдалена, която е състезателка на Бадминтон клуб Ракет Спийд!

На 11 ноември 2022 г. Държавната агенция за закрила на детето награди победителите в националния конкурс за видеа и фотографии „Гаранция: #щастливо детство“. Нашата състезателка Мария-Магдалена Тихомирова участва с двуминутно видео заснето в залата на клуба по време на тренировка, където Маги показва колко щастлива се чувства, когато играе бадминтон в клуба!

🏅Маги получи специална награда от конкурса на ДАЗД във възрастова група 14-17 години в категория „Видео“ и успя да впечатли журито на конкурса и всички гости в залата със страхотното си представяне и послание!

🚩 Наградата ѝ бе връчена от вицепремиера и министър на труда и социалната политика г-н Лазар Лазаров! Министъра поздрави специално Гергин Ангелов, който е председател на Бадминтон клуб Ракет Спийд за големия успех на неговите състезатели! Мария-Магдалена е талантлив млад състезател и успешен спортист в Бадминтон клуб Ракет Спийд Тя благодари за подкрепата на своя личен треньор и председател на клуба Гергин Ангелов и на видео оператора Ивайло Миланов, без които нямаше да се случи това изживяване!

➡ Конкурсът беше насочен към всички деца от 10 до 17 години, разделени във възрастови групи 10-13 и 14-17 години и в две категории – за фотография и видео, които да отговарят на темата: „Кога, къде и с кого съм най-щастлив“.

➡ Наградите за всички деца, победители в конкурса, бяха осигурени от „Виваком“, компания „Смарт Органик“, верига ресторанти „Хепи“, компания „Бенефит системс“, от Програма „Развитие на човешките ресурси“ и от Държавната агенция за закрила на детето.