Участие на БК РАКЕТ СПИЙД в ДЛШ за момчета и момичета под 13 години

Участие на БК РАКЕТ СПИЙД в ДЛШ за момчета и момичета под 13 години

Участие на Бадминтон клуб Ракет Спийд с 9 състезатели на клуба в Държавен личен шампионат за момчета и момичета под 13 години в град Хасково!

На 22-24 Март 2024 год. състезателите на клуба във възрастова група момчета и момичета под 13 год. взеха участие на Държавния личен шампионат, който се проведе в град Хасково! В шампионата взеха участие общо 114 състезатели от клубове в цялата страна.

 Нашите състезатели в състав: Стефан Койчинов, Иван Дончев, Деян Манолов, Мартин Балтов, Александър Димов, Кристиана Любенова, Александра Евгениева, Александра Матиканова и Цвети Цанова взеха участие в дисциплините момчета и момичета единично, двойки и смесени двойки!

Състезателите ни завършиха с добро крайно класиране с оглед краткото време от което се състезават на Държавно ниво!Повечето от тях успяха да завоюват минимум по 1-2 победи в основна схема във всички дисциплини, което е добро начало! 

Най-добро представяне направиха двойката ни момичета: Александра Евгениева и Александра Матиканова, които достигнаха до четвъртфинал и завършиха с крайно класиране 5/8 място двойки момичета! 

Всички мачове и резултати от Държавния шампионат са публикувани на следния линк: https://www.tournamentsoftware.com/tournament/F4CBE749-F691-457B-88B6-D96B0386881E

Поздравления за състезалите на клуба във възрастова група момчета и момичета под 13 год., които взеха участие в Държавния шампионат в гр. Хасково и успяха да покажат добро ниво на игра!

Изводите от шампионата са направени и упоритите тренировки за нашите състезатели продължават с пълни сили за предстоящите състезания през годината!