Участие на БК РАКЕТ СПИЙД в ДЛШ за юноши и девойки под 15 години

Участие на БК РАКЕТ СПИЙД в ДЛШ за юноши и девойки под 15 години

Участие на Бадминтон клуб Ракет Спийд в Държавен личен шампионат за юноши и девойки под 15 години! 

 На 8-10 Март 2024 год. състезателите на клуба във възрастова група юноши и девойки под 15 год. взеха участие на Държавния личен шампионат, който се проведе в град Хасково. Нашите състезатели в състав: Боян Попов, Калоян Райчев, Мартина Николова и Никол Панева взеха участие в дисциплините  юноши и девойки единично, двойки и смесени двойки.
Състезателите ни завършиха с добро крайно класиране с оглед краткото време от което се състезават на Държавно ниво! Повечето от тях успяха да завоюват минимум по 1-2 победи в основна схема във всички дисциплини, което е добро начало! 
Всички мачове и резултати от Държавния шампионат са публикувани на следния линк: https://www.tournamentsoftware.com/sport/events.aspx?id=0651cabd-46dd-47c2-bec8-0587709e4cbb
Поздравления за състезалите на клуба във възрастова група юноши и девойки под 15 год., които взеха участие в Държавния шампионат в гр. Хасково и успяха да покажат добро ниво на игра.
Изводите от шампионата са направени и упоритите тренировки за нашите състезатели продължават с пълна сила за предстоящите състезания!