Участие в Зонално лично първенство за юноши и девойки под 17 год., Зона “Западна България”!

Участие в Зонално лично първенство за юноши и девойки под 17 год., Зона “Западна България”!

На 04.02.2024 г. в гр. София, Бадминтон зала Европа се проведе Зонално лично първенство за юноши и девойки под 17 год., Зона “Западна България” 👉 етап от Държавно първенство по бадминтон 🏸

🔴⚫ Бадминтон клуб Ракет Спийд беше представен в първенството от състезателите Денис Стойчев и Ванеса Гетова в дисциплините юноши единично, девойки единично, девойки двойки, юноши двойки и смесени двойки! ✨

🏸 Ванеса Гетова завърши на 9/16 място на единично след като успя да спечели в първия кръг, но загуби във втория. На двойки и смесени двойки, Ванеса завърши съответно на 9/16 и на 5/8 място след като с Денис Стойчев на смесени двойки успяха да спечелят в първия кръг, но загубиха във втория.

🏸 Денис Стойчев загуби в първия кръг на единично след оспорван мач от 3 гейма и завърши с крайно класиране 17/32 място. На двойки и смесени двойки, Денис Стойчев спечели в първия кръг с партньорите си, но загуби във втория и завърши с крайно класиране 5/8 място и на двете дисциплини.

👏 Поздравления за нашите състезатели във възрастова група юноши и девойки под 17 години, Денис Стойчев и Ванеса Гетова за добрата и спортсменска игра, която успяха да покажат въпреки краткото време от което се състезават, на Зоналното първенство под 17 години!

Благодарим за тяхното участие и вярваме, че резултатите в тази възрастова група те първа предстоят. 🏸