ВТОРО МЯСТО за мъжкия отбор на Бадминтон клуб Ракет Спийд на Държавно отборно първенство за мъже и жени „А“ група 2023 год.!

ВТОРО МЯСТО за мъжкия отбор на Бадминтон клуб Ракет Спийд на Държавно отборно първенство за мъже и жени „А“ група 2023 год.!

ВТОРО МЯСТО🥈за мъжкия отбор на Бадминтон клуб Ракет Спийд на Държавно отборно първенство за мъже и жени „А“ група 2023 год.!

🟥⬛ След изключително завързани мачове във финалния ден на първенството, нашият мъжки отбор успя да се пребори за второто място и беше на крачка от титлата на България!

🟥⬛ Мъжкият отбор на БК Ракет Спийд в състав: Милан Дратва, Димитър Янакиев, Евгени Панев, Антон Далов и ръководител: Гергин Ангелов постигна исторически успех за клуба след като успя да завоюва титла за второ място в България с първото си участие в Държавно отборно първенство „А“ група!🥈🏆🇧🇬

🟥⬛ След общо изиграни 5 отборни мача на първенството и изключително тежки мачове, нашият отбор успя да постигне големият си успех благодарение на четирите победи които завоюва в груповите фази и във финалната четворка със следните отбори и резултати:

29.04.2023 г. Група 2

БК Ракет Спийд – БК Кърджали 4️⃣ : 1️⃣

БК Ракет Спийд – БК Виас 3️⃣ : 2️⃣

30.04.2023 г. ФИНАЛНА ЧЕТВОРКА

БК Ракет Спийд – Виктори БК 2️⃣ : 3️⃣

БК Ракет Спийд – БК Левски-Люлин 3️⃣ : 2️⃣

БК Ракет Спийд – БК Стара Загора 4️⃣ : 1️⃣

🏆🥈 Благодарности на всички състезатели от състава на мъжкия отбор на БК Ракет Спийд, които се бориха със сърце и душа и дадоха най-доброто си за отбора! Благодарности и на всички фенове на клуба, които подкрепяха мъжкия ни отбор през цялото първенство! Няма съмнение, че второто място ще ни мотивира още повече и догодина ще гоним титлата с още по-голяма сила и амбиция! 💪🟥⬛🏆🇧🇬