Председателят на Бадминтон клуб Ракет Спийд Гергин Ангелов представи кампанията “Бъди за пример в спорта” на г-н Георги Илиев – кмет на район Слатина!

Председателят на Бадминтон клуб Ракет Спийд Гергин Ангелов представи кампанията “Бъди за пример в спорта” на г-н Георги Илиев – кмет на район Слатина!

Председателят на Бадминтон клуб Ракет Спийд Гергин Ангелов представи кампанията “Бъди за пример в спорта” #RacketSpeedRespectChallenge на г-н Георги Илиев – кмет на район Слатина!

🚩 “Бъди за пример в спорта” #RacketSpeedRespectChallenge е кампания на Бадминтон клуб Ракет Спийд, целяща да повиши осведомеността за проблема с вербалната агресия в спорта.

Подхода и философията ни се базира на образователни и възпитателни инициативи, социална превенция и насърчаване на обществен диалог по темата за вербалната агресия в спорта!

🚩 Като един от най-големите бадминтон клубове в България и спортна организация с множество спортни и социални дейности, ние вярваме, че спортът може да преобразува негативната енергия в нещо добро. Възпитаваме ценности като работа в екип, спортсменство и почтеност и имаме нужда от подкрепа и съдействие за да разпространим това послание!

🟥⬛ Благодарности на Георги Илиев – кмет на Слатина за подкрепата и отношението към социалната ни кампания “Бъди за пример в спорта” #RacketSpeedRespectChallenge. В близко бъдеще следва да организираме различни спортно-социални събития по темата в район Слатина, където се намира една от най-големите групи на детско-юношеската школа на клуба в София. В залата на Бадминтон клуб Ракет Спийд в кв. Гео Милев, район Слатина има повече от 5️⃣0️⃣ редовно трениращи деца и младежи!

Бъди за пример в спорта #RacketSpeedRespectChallenge

#RacketSpeedRespectChallenge